Pozvánka na divadelní představení – Polib tetičku

POLIB-TETICKU-A2_vV Městské knihovně ve Slušovicích jsou v předprodeji vstupenky na divadelní představení POLIB TETIČKU aneb Nikdo není bez chyby. Představení se uskuteční v neděli 14. května 2017 v nové sokolovně. Vstupné 250 Kč. Pořádá Město Slušovice.

Vstupenky je možné si rezervovat osobně v městské knihovně, telefonicky na tel. 575 570 636 nebo emailem: knihovna.slusovice@cmail.cz.

Prosíme, pokud je to možné, připravte si částku co nejbližší požadovanému počtu lístků. Děkujeme za pochopení.

Brilantně napsaná anglická komedie
Autor: Simon Williams
Osoby a obsazení:
Leonard:  Jan Čenský
Harriet:  Miroslava Pleštilová
Gus:  Pavel Nový nebo Karel Vlček
Didi:  Eliška Jansová nebo  Hana- Marie Maroušková

Režie: Jan Novák
Překlad: Renata Menclová
Produkce: Agentura Harlekýn

Délka představení  s přestávkou cca 2 hodiny

Představení Divadla U Valšů
Nesmělý statistik Leonard žije po rozvodu v Londýně s pubertální dcerou Didi a se svým svérázným otcem Gusem. Toho se marně snaží dostat do domova důchodců, nikde ho nechtějí. Leonard se nevěnuje pouze číslům, ale tajně píše milostný román, aby si přivydělal. Pod ženským pseudonymem zašle text atraktivní vydavatelce Harrietě, která vydává pouze díla od žen. Ta se rozhodne s “úspěšnou autorkou“ setkat a knihu ji vydat. Honorář je velice lákavý a Leonard musí tudíž něco příhodného vymyslet. Bravurně se tím rozehrává nespoutaný děj plný převleků, svěžího humoru i nezbytného milostného motivu.

Děti představitele hlavní role znají jako prince, starší generace jako doktora Suchého z Ordinace. Jenže Jan Čenský zahodil bílý plášť i královskou korunu a v květovaných šatech šatech a elegantní šedivé paruce řádí na jevišti v této bláznivé komedii.

Příspěvek byl publikován v rubrice Novinky. .

Komentáře nejsou povoleny.