ŘEMESLNÝ TRH SLUŠOVICE

V sobotu 6. září 2014 od 9-13 hodin se v Nové sokolovně ve Slušovicích  a na přilehlé sokolské zahradě uskuteční tradiční řemeslný trh spojený s předváděním řemesel a řemeslnými dílnami.

Můžete si přijít prohlédnout spoustu krásných rukodělných výrobků, ochutnat pochoutky, nakoupit dárky či laskominy.
Děti si mohou vyzkoušet různá řemesla: tvoření z hlíny, vyřezávání ze dřeva, tvorbu z korálků, sítotisk přes papír a další.

Uvidíte řezbáře, krajkářku či dráteníka při práci, můžete se dívat pod ruce zručným perníkářkám či sledovat, jak se tvoří vánoční ozdoby z korálků.

Děti mohou využít možnosti malování na obličej nebo střílení z dětských kuší. Dospělí si mohou vyzkoušet, jak se střílí z replik historických kuší.

K zakoupení bude keramika, dřevěné hračky či misky, drátenické výrobky, originální ptačí budky, háčkované doplňky pro děti, pletené šály, šité kabelky, malované sklo, šperky, krásně zdobené perníčky, svíčky, bylinkové sirupy aj.

Pochutnat si budete moct na trdelnících, sýrech, pražených oříšcích, frgálech, vdolečkách, voňavém pečivu, brambůrkách, tyčinkách, dobré kávě v kávovém baru, burčáku, pravé domácí zabijačce, grilovaném masu a dalších dobrotách…

Srdečně vás zve Město Slušovice!

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Novinky. .

Komentáře nejsou povoleny.