Pozvánka na setkání s prezidentem ČR

Od 4. 9. do 6. 9. 2013 navštíví náš kraj prezident České republiky Miloš Zeman. Hned v úvodní den své oficiální návštěvy zavítá i do katastru obce Slušovice, konkrétně do firmy greiner packaging slušovice s.r.o..

Návštěva proběhne od 16:00 do 16:40 hod a její náplní bude krátká prohlídka závodu a veřejné setkání se zaměstnanci firmy a místními občany. Mezi pozvanými hosty bude i hejtman Zlínského kraje MVDr. Stanislav Mišák a pan Doc. Ing. František Čuba.

Pokud máte zájem pana prezidenta pozdravit a eventuálně se jej chcete i na něco zeptat, jste firmou greiner packagig slušovice srdečně zváni.  Areál firmy se nachází na hranici obcí Slušovice a Neubuz. Hlavní brána areálu firmy bude pro návštěvníky z řad veřejnosti otevřena od 15:00 do 15:30 hod.

Spets brudklänning har varit ett bröllop du vill, hur vi väljer spets brudklänning. Nu tar en titt, serien kommer att spela hår i en enhetlig modell, förutom kronan, multi-lob krage dekorerad med pärlor, vilket ger en känsla av elegans och snyggt. Wedding hålmönster, snygg och vacker. Med guld och silvertråd broderi kristall ljus utseende

Příspěvek byl publikován v rubrice Novinky. .

Komentáře nejsou povoleny.