Archiv pro měsíc: Květen 2016

Pozvánka na zasedání zastupitelstva

Starosta města Slušovice svolává zasedání Zastupitelstva města Slušovice  ve středu 8. června 2016 v 17,00 hodin v zasedací místnosti v nové sokolovně.

Rubriky: Novinky

Jak je to s cestovními doklady pro děti?

Rodinné dovolené spojené s cestováním do zahraničí znamenají i vyřizování cestovních dokladů. Co vše je potřeba zařídit při cestování s dětmi? Věděli jste například, že i děti mohou do členských států Evropské unie a dalších vybraných evropských zemí cestovat na vlastní občanský průkaz?

Rubriky: Novinky

Informace k ohlášení pálení klestí a odpadu

Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje má na svých internetových stránkách spuštěnou aplikaci, která mimo telefonické oznámení umožňuje nahlásit občanům i firmám pálení klestí a odpadu prostřednictvím internetu – https://paleni.hzszlk.eu/.

Rubriky: Novinky

Pozvánka na kulturní akce

V Městské knihovně ve Slušovicích jsou v předprodeji vstupenky na pořad Legendy se vracejí (Yvetta Simonová a Josef Zíma – 21. 5. 2016 – 150 Kč) a na divadelní představení Zase ta sborovna (Divadlo Pavla Trávníčka – 3. 6. 2016 … Celý příspěvek

Rubriky: Novinky

Oznámení o přerušení dodávky elektrické energie

Z důvodu plánovaných prací na zařízení distribuční soustavy – rekonstrukcí, oprav, údržbových a revizních prací – bude přerušena dodávka elektrické energie dne  17. 5. 2016 od 07:30 do 17:30  v ulicích města nebo jejich části:

Rubriky: Novinky